Unik

Barmen & Brekke deltek på utstillinga UNiK på Galleri Format i Oslo 22.november- 22.desember 2018

Hver eneste kunsthåndverker er unik. Hvert eneste produkter unikt. At vi samles i Galleri Format gjør oss til et unikt fellesskap av kunsthåndverkere og designere. Salgsutstillingen vil ha et blandet materialbruk, som viser nyttefunksjon i tillegg til en estetisk opplevelse, som plasserer objektene i et skjæringspunkt mellom design og kunst. 22. november åpner salgsutstillingen UNiK med Christina Peel, Guri Sandvik, noidoi, Barmen & Brekke, Kneip, Studio Føy, Anne Udnes, Kari Mølstad, Nina Malterud, Elisa Helland-Hansen og Tonning & Stryn med design av Andreas Engesvik.

Hver lørdag kan du i møte kunsthåndverkernene til en UNiK samtale vi har kalt ”coffee with makers”.

Utstillinga er kuratert av Hege Barnholt. Foto Bjørn Johan Stenersen.
Meir om utstillinga og utstillarane på Nyanser og Galleri Format